Tårtor

HANTVERK

TRADITION

SKAPANDE

Tårtor

 

 

 

 

 

 

Laktosfri*

Mjölfri*

Äggfri*

Sockerfri*

Mandelfri*

Nötfri*

*Bakverken kan innehålla spår av dessa då allt bakas på samma yta.

Passionfrukt

Frisk occh syrlig passionsmousse på en seg biskvibotten. Inuti döljer sig en exotisk kompott, mangotryffel och sockerkaka. Dekoreras med vita chokladtungor, mangotryffel, physsalis, passionsfrukt och minimaränger

Choklad/tryffel

Smaka vår storsäljande chokladmoussetårta. Fylld med mörk chokladtryffel och hallon på en chokladsockerkaksbotten. Sprayas med mörk choklad och dekoreras med chokladspiral och färska hallon.

Rabalder

Uppfriskande hallonmousse på mazarinbotten. Fylld med syrlig rabarberkompott, hallon och vit chokladtryffel. Dekoreras med färska bär.

Osötad Jordgubb

Osötad jordgubbsmousse på smördegsbotten fylld med osötad hallonsylt. Dekoreras med exotisk frukt och färska bär.

Prinsesstårta

Klassisk prinsesstårta gjord på sockerkaksbotten. Fylld med grädde, vaniljkräm och hallonsylt. Täcks med grön marzipan och dekoreras med marzipanros

 

Går även att beställa som glutenfri

Drottningtårta

Gräddtårta på sockerkaksbotten. Fylld med skogsbärssylt (hallon,jordgubb, blåbär, röda/svarta vinbär), vaniljkräm och grädde. Dekoreras med hallon, blåbär och gelespegel.

 

Går även att beställa som glutenfri

Budapestlängd

Klassisk budapestlängd gjord på nötmaräng, grädde, mandariner och choklad.

Citron

Syrlig citronmousse på sockerkaksbotten. Fylld med citronkräm och skogsbärssylt. Toppad med italiensk maräng. Dekorerad med citron, physalis och citronmeliss.

 

Detta är en av våra säsongstårtor och erbjuds endast under mars-maj

 

 

Gräddtårta/Jordgubb

Sommarens gräddtårta gjord på sockerkaksbotten. Fylld med grädde, jordgubbskompott och vaniljkräm. Dekoreras med färska jordgubbar och mjölkchokladtungor.

Blåbärsdröm

Vår hösttårta! Kladdkaka i botten, blåbärsmousse, skogsbärssylt och toppad med italiensk maräng.

 

Finns endast under september-november.

Päron/Grädde

Härlig gräddtårta med smak av päron gjord på sockerkaksbotten. Fylld med pärongrädde päronsylt och vaniljkräm. Täckt med mörk chokladtryffel. Dekoreras med marzipanros.

Studentmössa

Sjung om students lyckliga dar och fira med vår populära studenttårta. Gjord på sockerkaksbotten. Fylld med hallongrädde, vaniljkräm och hallonsylt. Täcks med vit och svart marzipan.

 

Går att få glutenfri

Tel. 0510-23080 • Kopparslagergatan 10 • 53130 Lidköping • Öppet 07:00 - 18:00 • Lunch 11:00 - 14:00