Limpor

HANTVERK

TRADITION

SKAPANDE

Limpor

 

 

 

 

 

 

Laktosfri*

Mjölfri*

Äggfri*

Sockerfri*

Mandelfri*

Nötfri*

*Bakverken kan innehålla spår av dessa då allt bakas på samma yta.

Pumpa/Solros

Stenugnsbakad

Vetemjöl,vatten,vetesurdeg, fullkornsvete, rostade solrosfrö, rostade pumpafrö, flingsalt, jäst, topping solros, pumpa och stenmalet rågmjöl

 

Finns även som fralla

Dinkelbröd

Stenugnsbakad

vetemjöl,vatten, vetesurdeg, fullkornsdinkel, flingsalt, jäst

 

Finns även som minibaguette

Husets Ljusa

Stenugnsbakad

Vetemjöl, vatten, vetesurdeg, flingsalt, jäst

 

Finns även som minibaguette och vitlök/cheddar

Barkis

Vetemjöl, vatten, rapsolja, salt, jäst, surdeg av vetemjöl

 

Toppad med vit vallmofrö

Formfranska

Vetemjöl, vatten, rapsolja,jäst, salt, surdeg av vetemjöl

 

Toppad med vit vallmofrö

GI-bröd

Vetemjöl, vatten,solrosfrö, linfrö, pumpafrö,rågmjöl, havregryn, jäst, surdeg av rågmjöl, vetekli, salt

Skånegrova

Vetemjöl, vatten, rågsikt, majsflingor, havrekärnor, rostat maltmjöl, jäst,rapsolja, linfrö, solrosfrö, salt, surdeg av rågmjöl, malt, fänkål, topping rågkärnor (ångbehandlad)

Klosterbröd

Vetemjöl, vatten, rågmjölgrovt (stenmalen), sirap, rågsikt, jäst, surdeg av rågmjöl, malt, salt, margarin, koriander malen.

 

Toppad m rågmjölgrov (stenmalen)

Olivbröd

Stenugnsbakad

 

Vetemjöl, durumvete, oliver, jäst, salt, malt, rapsolja,surdeg av vetemjöl

 

Toppad m basilika

Tel. 0510-23080 • Kopparslagergatan 10 • 53130 Lidköping • Öppet 07:00 - 18:00 • Lunch 11:00 - 14:00